accidet-a2.jpg

Traficul rutier a fost blocat pe Autostrada A București - Constanța, la km 16, pe sensul spre mare, după ce mai multe autovehicule au fost implicate în accidente rutiere.

Accidentele rutiere în care au fost implicate mai multe autoturisme a avut loc sâmbătă dimineața. Potrivit Centrului Infotrafic, la km 16 au avut loc trei evenimente rutiere în care au fost implicate mai multe autoturisme.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță, precum și autospeciale ale ISU. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei aflați la fața locului au reușit scoaterea autoturismelor avariate în afara părții carosabile. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Poliţiştii sunt la faţa locului pentru fluidizarea coloanelor de autovehicule care se întind pe aproximativ trei kilometri, a anunțat Centrul Infotrafic..foto: Arhivă


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.