accidemt-targoviste.jpg

Accidentul rutier a avut loc vineri, după-amiază, în Târgoviște, pe Șoseaua Găeștiului, după ce un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Dragomirești, s-a răsturnat cu mașina.

Potrivit primelor informații, tânărul se deplasa pe Șoseaua Găeștiului, din direcția Găești spre Târgoviște. Tânărul, potrivit primelor cercetări efectuate la fața locului, se pare că a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu autoturismul în afara părții carosabile, a anunțat IPJ Dâmbovița.

O persoană a fost rănită ușor. Victima, o tânără în vârstă de 25 de ani, a refuzat să fie transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În prezent, se efectuează cercetarea la fata locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier, a precizat IPJ Dâmbovița.

accidemt-targoviste.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.