6626a56c-0b48-47c4-b94c-b90038467cd5.jpg

Cum ar fi, dacă într-o zi, am fi și noi oameni civilizați, cu respect față de semenii noștri? 

Oricât am vrea să dăm vina pe Dragnea, Dăncilă, Orban, Iohannis, ei sunt doar produsul a ceea ce sunt noi.

Vrem schimbare la vârf, fără a fi dispuși să ne schimbăm chiar noi. Restul ar veni natural, de la sine.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel de imagini vedeți zilnic. Ați sputea spune că nu sunt importante, deși ele reflectă cel mai bine indolența în care ne scăldăm, în trafic, în parcări, ăn magazine, prin instituții și chiar la noi acasă.

Au devenit obișnuință pentru că nu se poate să ne civilizăm cu vorba bună. Și cum sancțiuni există, dar nu se aplică, vom continua să ne batem joc unii de alții... Atât putem!

foto: cititor observatorulph.ro - parcare Ploiești Shopping City

6626a56c-0b48-47c4-b94c-b90038467cd5.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.