accidentf25-1513064438 (1).jpg

Un microbuz în care se aflau șapte copii legitimați la CSM și CSS Ploiești a fost implicat într-un accident rutier ușor vineri dimineață pe DN1. 

UPDATE: ”Din fericire niciun copil nu a fost rănit. Vorbim de copii legitimați la CSM Ploiești cât și la CSS, secția judo, iar microbuzul a fost luat de către CSS Ploiești. Din câte am înțeles nu șoferul microbuzului ar fi vinovat de producerea accidentului. Încă odată, am primit asigurări ca nu este nimeni rănit, a declarat pentru observatorulph.ro Cristi Nica, directorul CSM Ploiesti.

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit IJP Prahova microbuzul care se deplasa către Brașov a fost acroșat de un autoturism. În urma coliziunii traficul este restricționat pe prima banda a sensului de mers. 

Accidentul s-a produs la km 92+300, în zona municipiului Câmpina, iar potrivit primelor informații oferite de Serviciul de Ambulanță Prahova nicio persoană nu a fost rănită grav, însă sportivii au trecut printr-o sperietură zdravănă. 

 


Auto-moto
  • Marți, 14 August 2018
  • De Roxana Tănase

Accident pe DN 72, în Dâmbovița - FOTO

Accidentul rutier a avut loc marți dimineață pe DN72, pe raza comunei Lucieni, județul Dâmbovița, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. La fața locului s-au deplasat echipaje ale...