accidentf25-1513064438 (1).jpg

Un microbuz în care se aflau șapte copii legitimați la CSM și CSS Ploiești a fost implicat într-un accident rutier ușor vineri dimineață pe DN1. 

UPDATE: ”Din fericire niciun copil nu a fost rănit. Vorbim de copii legitimați la CSM Ploiești cât și la CSS, secția judo, iar microbuzul a fost luat de către CSS Ploiești. Din câte am înțeles nu șoferul microbuzului ar fi vinovat de producerea accidentului. Încă odată, am primit asigurări ca nu este nimeni rănit, a declarat pentru observatorulph.ro Cristi Nica, directorul CSM Ploiesti.

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit IJP Prahova microbuzul care se deplasa către Brașov a fost acroșat de un autoturism. În urma coliziunii traficul este restricționat pe prima banda a sensului de mers. 

Accidentul s-a produs la km 92+300, în zona municipiului Câmpina, iar potrivit primelor informații oferite de Serviciul de Ambulanță Prahova nicio persoană nu a fost rănită grav, însă sportivii au trecut printr-o sperietură zdravănă. 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.