accident-rutier-albesti.jpg

Accidentul rutier s-a produs vineri dimineață, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, pe raza localității Cioceni, comuna Albești Paleologu.

Potrivit primelor informații, în cele două autoturisme, la momentul producerii accidentului, se aflau șase persoane, printre care și doi copii.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță, dar și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, care a intervenit cu o autospecială și o ambulanță Smurd..

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoanele implicate în accident sunt evaluate din punct de vedere medical, urmând să se stabilească dacă se impune sau nu transportul la spital. Două dintre persoanele implicate în accident sunt asistate medical.

Poliția efectuează cercetări la fața locului. foto: Arhivă


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...