accident-falticeni-17-iulie-1-696x392_31741600.jpeg

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în această dimineață, pe DN 2 (E 85), a avut loc un accident rutier în lanț.

Au fost implicate 2 microbuze de transport persoane, 1 autocamion si 1 autoturism.

Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Podeni, judeţul Suceava, 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului au rezultat 5 victime, care au fost transportate la spital pentru evaluări amănunţite.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei, iar valorile de trafic sunt în creştere.

UPDATE S-a reluat traficul pe un singur fir, alternativ, în jurul orei 11:00

VIDEO Imagini de la locul accidentului


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Starea victimelor accidentului de la Păulești

Marți dimineață, ISU Prahova a fost solicitat să intervină, prin numărul unic de urgență 112, la un accident rutier dintre doua autoturisme produs pe DJ 102, în Păulești. În urma impactului, o...