accident-copii-raniti-buzau.jpg

Un accident rutier soldat cu rănirea a doi minori s-a produs marți în jurul orei 10.00 la intersecția străzilor Dimitrie Bolintineanu și Negru Vodă din Ploiești.

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, în accident au fost implicate două autoturisme, iar coliziunea s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. La fața locului ISU Prahova a intervenit cu o ambulanță SMURD și o autospecială de pompieri pentru asigurarea zonei. 

Cele două victime ar fi suferit leziuni ușoare însă au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.