img (1).jpg

Circulația rutieră a fost blocată pe DN 39, sensul de mers dinspre Constanța spre Mangalia, după ce 7 maşini au fost implicate într-un accident rutier.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs ca urmare a nepăstrării distanței regulamentare în mers, nu mai puțin de 7 autoturisme intrând în coliziune.

În urma impactului în lanț, mașinile avariate au fost proiectate și pe contrasens, blocându-se circulația.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu greu, polițiștii au reușit deblocarea a două benzi pe sensul dinspre Mangalia și una dinspre Constanța.

În urma impactului, o persoană a fost rănită și transportată la spital.

sursa: observator.tv


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

IT&C
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

You Tube nu a mers deloc miercuri de dimineaţă

Platforma YouTube s-a confruntat cu probleme tehnice, fiind nefuncţională puţin peste o oră, miercuri dimineaţă. Utilizatori din întreaga lume au raportat imposibilitatea de a-şi accesa conturile...

Auto-moto
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Pieton lovit de mașină pe DJ 146 , în Prahova

În această dimineață, la 112 s-a primit un apel care anunța un accident rutier petrecut pe DJ 146. Din primele informații, un pieton a fost lovit de mașină pe raza comunei Tomșani, județul Prahova. Se...

Eveniment
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accidente pe DN1 B, la Albești și în Ploiești

Două accidente rutiere s-au produs marți după amiază în Prahova. Primul accident a avut loc pe DN 1B, în localitatea Albești, iar cel de-al doilea în Ploiești, pe strada Izvoare. În urma...