accident-supermakert-campina.jpg

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs luni dimineață în jurul orei 10.30 în parcarea supermarketului Kaufland din Câmpina. 

Potrivit IJP Prahova, în urma coliziunii o persoană a fost rănită ușor. La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței pentru pentru evaluarea stării de sănătate a victimei. 

Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs coliziunea.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Duminică, 14 Octombrie 2018
  • De Andra Vlad

Incendiu la un depozit din Câmpina. FOTO

Duminică după-amiază, un incendiu a izbucnit la un depozit de îmbrăcăminte de pe strada Nicolae Bălcescu diin Câmpina. Mai mult echipaje de pompieri au reușit lichidarea focului care a cuprins 250...

Auto-moto
  • Vineri, 12 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Accident în Ploiești, la Sala Sporturilor

În această dimineață, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier petrecut pe strada Eroilor, spre Sala Sporturilor Olimpia. Din primele informații, o persoană este rănită.  La fața...

Auto-moto
  • Joi, 11 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Accident în Păulești. O mașină s-a răsturnat

O mașină s-a răsturnat în urma unui accident rutier petrecut joi seară, în care a mai fost implicat un autoturism. Din primele informații, nicio persoană nu a fost rănită, dar mașinile au suferit...