WhatsApp Image 2018-07-13 at 09.14.41.jpeg

După ce noaptea trecută traficul la ieșirea din Ploiești în DN 1, prin Tătărani, a fost oprit pentru evacuarea apei de pe carosabil, în această dimineață se circulă din nou, însă pe o bandă pe fiecare sens de mers.

Pompierii lucrează de aproape trei zile, fără încetare, la eliminarea efectelor inundațiilor din Bărcănești, care au afectat nu doar circulația rutieră în zona stației de carburanți Lukoil, ci și zeci de gospodării.

Coloana de mașini se întinde și astăzi pe câteva zeci de metri, în ambele sensuri de deplasare, în zona giratoriului de la benzinăria Lukoil.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu de vegetație uscată în Bărcănești

Pompierii militari au fost solicitați să intervină joi după amiază pentru stingerea unui incendiu de vegetație izbucnit în satul Bărcănești. Incendiul se manifestă pe strada Romanițelor.  La fața...

Auto-moto
  • Miercuri, 19 Septembrie 2018
  • De Andra Ilie

O mașină s-a răsturnat pe DN 1, la Băicoi

Accident spectaculos, în această dimineață, pe DN 1, la Băicoi. În jurul orei 7:30, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a derapat și s-a răsturnat pe câmp. Acesta a fost rănit și...