WhatsApp_Image_2018-07-11_at_06.02.34_e69ec.jpeg

Poliția Prahova anunță că joi seară începând cu ora 22.00 traficul rutier va fi blocat pe ambele sensuri în Bărcănești, în zona liceului Agricol din cauza inundațiilor. 

Circulația rutieră va fi dirijată pe străzile adiacente și pe centurile Ploieștiului. Vă reamintim că în urma ploilor torențiale mai mai multe gospodării din Bărcănești au fost inundate, iar mai mulți locuitori au protestat miercuri seară în fața primăriei din localitate față de lipsa de reacție a autorităților locale.

Măsură blocării circulației a fost luată pentru a facilita intervenția pompierilor.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.