fbpx

etilotest.jpg

Un bărbat beat criță a lovit o mașină în timp ce se chinuia să-și parcheze BMW-ul, apoi a vrut să fugă de la locul faptei. Accidentul s-a petrecut în zona Complexului Nord din Ploiești.

Comunicatul Poliției Locale Ploiești:

În cursul zilei de miercuri, 11 iulie 2018, în jurul orei 16.20, în timp ce patrula pe Șoseaua Nordului, un echipaj al Poliției Locale Ploiești a fost sesizat de către un cetățean cu privire la faptul că, în apropierea bazarului, un conducător auto a lovit și avariat un autovehicul parcat, în timp ce făcea manevre cu propriul autoturism.

Acesta a declarat și faptul că șoferul în cauză încearcă să părăsească zona.

În urma verificărilor, polițiștii locali l-au identificat și reținut pe numitul M.B.C, în vârstă de 58 ani, conducătorul unui autoturism marca BMW, care emana halenă alcoolică.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al Poliției Municipale, solicitat de către polițiștii locali la numărul unic de urgență 112.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,36 mg/l alcool în aerul expirat, conducătorul auto fiind preluat de către lucrătorii Biroului Rutier pentru continuarea cercetărilor.

foto cu caracter ilustrativ

         

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro