WhatsApp Image 2018-07-12 at 13.17.02 (2).jpeg

Trafic de coșmar la intrare, respectiv ieșire din Ploiești, pe DN 1, prin Bărcănești. Se circulă pe o singură bandă pe fiecare sens, din cauza apei care a inundat carosabilul în zona stației de carburanți Lukoil.

Coloana de mașini este de câteva zeci de metri, atât pe DN 1, cât și dinspre podul de la Tătărani.

Se circulă bară la bară, astfel încât șoferii pierd cel puțin  15-20 de minute pentru a ajunge în DN 1.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că, aseară, oamenii care s-au trezit cu apa în curți și în case au protestat în fața Primăriei Bărcănești (detaii AICI).

Polițiștii recomandă șoferilor să folosească și alte ieșiri din Ploiești pentru accesul în DN 1, respectiv Centura de Vest.

FOTO-VIDEO: Un cititor ne-a trimis imagini cu coloana de mașini din zona inundată la orele prânzului:

WhatsApp Image 2018-07-12 at 13.17.01.jpeg

WhatsApp Image 2018-07-12 at 13.17.02.jpeg

WhatsApp Image 2018-07-12 at 13.17.02 (1).jpeg

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...