fbpx

61972699.jpg

Un tânăr din Ploiești, elev al Școlii Militare de Aviație, a murit într-un accident rutier. Acesta conducea o mașină cu volan pe dreapta când a intrat într-un pom de pe marginea drumului, la câteva sute de metri de unitatea militară.

UPDATE Cine este elevul militar din Ploiești, mort în accidentul rutier din Buzău

Accidentul s-a produs în județul Buzău, iar în mașina condusă de elevul din Ploiești se mai aflau trei colegi ai acestuia, care au fost și ei grav răniți.

Potrivit Știrilor Pro TV, toți se îndreptau către unitate în momentul în care șoferul nu a mai putut controla autoturismul.

Scenele cumplite s-au derulat în apropiere de Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene Traian Vuia.

Cei patru elevi primiseră învoire până la ora 21 şi mergeau spre unitate când a avut loc accidentul.

La doar câţiva metri de destinaţie, într-o curbă, şoferul autoturismului cu volan pe dreapta a pierdut controlul asupra maşinii şi s-a izbit violent de un copac. Militarii din unitate au auzit bubuitura puternică şi au dat alarma.

Șoferul a murit, iar ceilalţi pasageri au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Buzău.

Anchetatorii au început cercetările în acest caz şi, în urma necropsiei, se va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comandor Corneliu Mititelu, locţiitor comandant Scoala de Maiştri militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene: “Cazul este preluat de parchetul de pe lângă Tribunalul militar Bucureşti, circumscripţia Ploieşti.”

Cei patru elevi urmau cursurile Şcolii Militare din septembrie anul trecut, iar peste două săptămâni ar fi trebuit să ia parte împreună la festivitatea de absolvire.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro