36957936_680460535624130_2263739307372052480_n_e5989.jpg

În această dimineață, s-a deblocat parțial ieșirea din Ploiești spre DN 1, prin Tătărani. În ultimele 24 de ore traficul a fost total blocat din cauza inundării carosabilului în zona benzinăriei Lukoil.

La această oră se circulă pe câte o bandă pe fiecare sens de mers.

Pompierii continuă să scoată apa din zona inundată, zeci de gospodării fiind afectate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aseară, oamenii care s-au trezit cu apa în curți și în case au protestat în fața Primăriei Bărcănești (detaii AICI).

 

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.