fbpx

Screenshot_9.jpg

Ieri vă prezentam cazul polițiștilor locali din Ploiești, care au trecut pe culoarea roșie a semaforului de la Poșta Mare. Se pare că exemplul negativ de conduită în trafic nu îl dau doar cei de la Poliția Locală Ploiești ci și agenții de poliție națională.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis o filmare făcută ieri dimineață, în jurul orelor 09.00, pe DN1B, în apropiere de Secția de Poliție din Valea Călugărească. 

O mașină de Poliție a fost surprinsă virând la stânga spre Liceul Agricol, încălcând linia dublu continuă prezentă în zonă.

”Eu înțeleg că nu prea există variantă de a vira la stânga. Trebuie să mergi încă vreo doi kilometri până la următorul giratoriu. Dar, eu dacă făceam ce fac ei, sigur rămâneam fără permis. Ce fel de exemplu dau șoferilor?!”, este întrebarea pe care și-o pune Andrei, cititorul care ne-a transmis imaginile.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere IJP Prahova pe marginea acestui subiect. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Sâmbătă, 16 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Razie a Poliției Rutiere în Prahova. FOTO

Polițiștii din Câmpina și din cadrul posturilor arondate au acționat în cursul nopții trecute pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. Polițiștii au acționat în intervalul orar 22 -...