Screenshot_9.jpg

Ieri vă prezentam cazul polițiștilor locali din Ploiești, care au trecut pe culoarea roșie a semaforului de la Poșta Mare. Se pare că exemplul negativ de conduită în trafic nu îl dau doar cei de la Poliția Locală Ploiești ci și agenții de poliție națională.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis o filmare făcută ieri dimineață, în jurul orelor 09.00, pe DN1B, în apropiere de Secția de Poliție din Valea Călugărească. 

O mașină de Poliție a fost surprinsă virând la stânga spre Liceul Agricol, încălcând linia dublu continuă prezentă în zonă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Eu înțeleg că nu prea există variantă de a vira la stânga. Trebuie să mergi încă vreo doi kilometri până la următorul giratoriu. Dar, eu dacă făceam ce fac ei, sigur rămâneam fără permis. Ce fel de exemplu dau șoferilor?!”, este întrebarea pe care și-o pune Andrei, cititorul care ne-a transmis imaginile.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere IJP Prahova pe marginea acestui subiect. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.