Screenshot_7.jpg

Când vine vorba de lege, unii se pricep de minune să uite că trebuie să o respecte, indiferent că sunt cei care o aplică sau simpli cetățeni.

Este și cazul polițiștilor locali din imaginile de mai jos, trimise astăzi de un cititor al Observatorulph.ro pe adresa redacției.

Bărbatul susține că oamenii legii au trecut pe roșu în dreptul semaforului de la Poșta Mare și s-au oprit, probabil realizând ce au făcut, în fața Poștei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Se pot amenda singuri? Sau vre'un coleg să îi ajute cu amenda? Eu dacă trecem pe roșu' eram executat 😊”, sunt întrebările pe care și le pune Florin, cititorul care ne-a trimis filmarea.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere Poliției Locale Ploiești pe marginea acestui subiect.

VIDEO


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.