Ferrari_250-GTO_STRADA_xMAM5967_015370.jpg

Modelul este din anul 1962 și a fost fabricat în doar 36 de exemplare. Unul dintre acestea va fi scos la licitație, iar organizatorii estimează că vor obține cel puțin 45 de milioane de dolari.

Precedentul record de vânzare pentru o mașină a fost de 38 de milioane de dolari, iar bani au fost plătiți pentru un exemplar similar al modelului Ferrari 250 GTO by Scaglietti.

Licitaţia va avea loc în luna august, în California.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Modelul care este în același timp unul de curse dar și de șosea va fi licitat la celebra casă de licitaţie Sotheby's.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.