accident-dn1-baicoi.jpg

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs joi în jurul orei 11.40, pe DN1, în zona orașului Băicoi. 

UPDATE: Potrivit IJP Prahova, accidentul s-a produs în zona Biserica Călătorului, pe sensul de mers spre Brașov, iar traficul pe banda 1 este restricționat.

UPDATE: În urma evaluării medicale, toate persoanele implicate, patru adulți și un copil în vârstă de 10 ani, refuză să fie transportați la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit ISU Prahova, în autoturismele implicate în coliziune se aflau în total cinci persoane. La fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri pentru asigurarea zonei și o ambulanță SMURD pentru evaluarea medicală a persoanelor implicate.

Vom reveni cu detalii


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 22 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Când acționați cu antiderapant pe DN1? La vară?

Pe Valea Prahovei a început să ningă, suficient cât șoseaua să devină periculoasă. Șoferi care se deplasau marți dimineața pe ambele sensuri au semnalat faptul că niciun utilaj nu fusese scos pentru a...