35302307_2514582098567667_413827898630209536_n_03196300.jpg

Un pompier a murit în urma unui accident de motor petrecut în Capitală.

Este vorba de un angajat al ISU București, de numai 32 de ani, care conducea o motocicletă, când a fost lovit în plin de un autoturism. Accidentul s-a petrecut pe Splaiul Independenței.

Mesajul postat pe Facebook de colegii de la ISU:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Dumnezeu l-a luat la ceruri pe unul de-al nostru. Cum nici degetele de la o mână nu seamănă între ele, nici noi, pompierii, nu suntem la fel.

Nae era mereu pe prima mașină de intervenție, servant 1, adică la capătul țevii, în gura focului, iar dincolo de el nu mai era decât prăpădul.

Nae era unul dintre cei mai buni. O spun colegii lui, indiferent de grade și funcții, cu care a stins numeroase focuri și a salvat multe vieți.

Astăzi de dimineață a ieșit din tură bucuros că urmează în scurt timp și concediul binemeritat.

Se va întoarce la Detașamentul Grozăvești și ne va găsi acolo, pentru a ne lua rămas bun de la el.
Dumnezeu să-l odihnească".

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.