fbpx

sofer-barcanesti-tru-cam.jpg

Polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au executat o acțiune pentru identificarea abaterilor pietonilor și bicicliștilor, precum și pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Au aplicat 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.815 lei, au reținut trei permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare auto.

Acționând cu radarul TruCam, polițiștii rutieri au depistat un conducător auto care se deplasa, în comuna Bărcănești, cu viteza de 124 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional, reținându-i-se, totodată, permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier au acționat pentru identificarea conducătorilor de autovehicule care încalcă regimul legal de viteză.

Au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.670 lei.

Agenți din cadrul Poliției stațiunii Bușteni au executat o acțiune rutieră pentru identificarea conducătorilor de autovehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor și a celor care efectuează manevre neregulamentare de depășire.

Au controlat 23 de autovehicule și au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.320 lei (un permis reținut).

Miercuri, în intervalul orar 14-18, agenți din cadrul Poliției orașului Breaza au executat o acțiune rutieră pe raza de competență. Astfel, au controlat 31 de autovehicule și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.750 lei.

Și polițiștii din Băicoi au executat o acțiune similară, prilej cu care au controlat 27 de autovehicule (15 conducători testați cu aparatul etilotest) și au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.380 lei (un permis reținut, un certificat de înmatriculare retras).

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Duminică, 10 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident pe DN1A, la Măneciu

Accidentul rutier a avut loc duminică, pe DN1 A, pe sensul către Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune față - spate. UPDATE: Potrivit IPJ Prahova nicio persoană nu a fost rănită. O...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 09 Februarie 2019
  • De Ciprian Pap

Aglomerație pe DN1, Valea Prahovei

La această oră, 10.40, se circulă în coloană pe DN1, în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei, după cum anunță Biroul de Presă al IJP Prahova. Potrivit sursei citate, pe DN1 se înregistrează valori mari...