sofer-barcanesti-tru-cam.jpg

Polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au executat o acțiune pentru identificarea abaterilor pietonilor și bicicliștilor, precum și pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Au aplicat 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.815 lei, au reținut trei permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare auto.

Acționând cu radarul TruCam, polițiștii rutieri au depistat un conducător auto care se deplasa, în comuna Bărcănești, cu viteza de 124 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional, reținându-i-se, totodată, permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiști din cadrul Biroului Rutier au acționat pentru identificarea conducătorilor de autovehicule care încalcă regimul legal de viteză.

Au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.670 lei.

Agenți din cadrul Poliției stațiunii Bușteni au executat o acțiune rutieră pentru identificarea conducătorilor de autovehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor și a celor care efectuează manevre neregulamentare de depășire.

Au controlat 23 de autovehicule și au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.320 lei (un permis reținut).

Miercuri, în intervalul orar 14-18, agenți din cadrul Poliției orașului Breaza au executat o acțiune rutieră pe raza de competență. Astfel, au controlat 31 de autovehicule și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.750 lei.

Și polițiștii din Băicoi au executat o acțiune similară, prilej cu care au controlat 27 de autovehicule (15 conducători testați cu aparatul etilotest) și au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.380 lei (un permis reținut, un certificat de înmatriculare retras).


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.