anvelope bune.jpg

Pentru că sunt foarte mulți producători, oferta este variată, iar prețurile sunt destul de apropiate, este destul de greu să alegem cele mai bune anvelope. Playtech.ro ne prezintă un top al celor mai performante anvelope.

Michelin, Bridgestone, Goodyear, Pirelli și Continental sunt cei mai mari producători de anvelope ale căror produse se află și pe piața din România. 

Este greu de făcut un clasament al celor mai bune anvelope. Unii producători excelează la capitolul gume de vară, alții la gume de iarnă, iar alți producători sunt buni pe anumite produse.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un top al anvelopelor de vară 2018 a scos la iveală că sud-coreenii de la Hankook au învins cu modelul Hankook Ventus Prime 3 K125.

Clasamentul a luat în calcul distanța de frânare de la 100 de km/h la 0 km/h pe drum uscat și de la 80 de km/h la 0 km/h pe drum umed. Iată primele 5 anvelope din top: Hankook Ventus Prime 3 K125, Bridgestone Turanza T005, Firestone RoadHawk, Pirelli Cinturato P1 Verde, Continental Premium Contact 5.

Este foarte important să verificăm starea anvelopelor din când în când. Banda de rulare este indicatorul care transmite dacă anvelopele mai pot fi sau nu folosite. Astfel, cu ajutorul unui instrument de măsurarea a adâncimii se verifică adâncimea profilului în diferite locuri. Anvelopele trebuie să prezinte o înălțime a profilului de cel putin 1,6 milimetri (în cazul celor de vară) sau 4 milimetri (în cazul celor de iarnă) pe întreaga circumferință a lor. În momentul în care nivelul de uzură a profilului ajunge la același nivel cu indicatorul de uzură, anvelopa a atins limita legala și trebuie înlocuită cât mai repede cu putință întrucât afectează siguranța automobilului.

sursa: playtech.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

“Atelierele lui Moș Crăciun”, la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează cea de-a VI-a ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 10 – 20 decembrie 2018, în foaierul Teatrului “Toma...