accident-mures-1-680x365.jpg

Două tiruri au fost implicate într-un grav accident rutier petrecut, azi-noapte, pe DN 1, la Movila Vulpii. Unul dintre șoferi a fost rănit.

Potrivit primelor informații, două tiruri se deplasau către Brașov, șoferul celui din spate intrând în camionul din față, fiind rănit.

În urma impactului, tirurile au lovit separatoarele de sens și au blocat inițial traficul pe ambele sensuri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În această dimineață, în zonă se circulă dirijat.

Sensul de mers către Ploiești este în continuare blocat pe o bandă. (foto cu caracter ilustrativ)

UPDATE FOTO Așa arată DN 1, în această dimineață, în zona accidentului

WhatsApp Image 2018-06-12 at 07.34.51.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 18 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Accidente pe DN 1A și DN 1 B, în Prahova

Două accidente, în mai puțin de o jumătate de oră, s-au produs, joi, pe DN 1A și DN 1 B, în Prahova. Astfel, pe DN 1B, aproape de limita cu județul Buzău, un autoturism s-a răsturnat în șanț, o...