accident-rutier-sinaia-trei-persoane-ranite.jpg

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă noaptea, pe Centura Sinaia, în zona gării din localitate. Trei persoane au fost transportate la spital.

Potrivit IJP Prahova, în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, ale ISU Prahova și ale Serviciului de Ambulanță.

Trei persoane au fost rănite ușor și au necesitat transportul la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Sinaia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs evenimentul rutier. (foto: Arhivă). 

Potrivit Centrului Infotrafic, cauza producerii accidentului a fost nepăstrarea distanţei de siguranţă. Circulația rutieră este oprită pe sensul de mers către Brașov și se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijare.

Valorile de trafic sunt în ușoară creștere. Se estimează reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 22:00.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
  • De Roxana Tănase

Minoră dată dispărută în Eforie Sud

Polițiștii caută o fată de 14 ani, din Eforie Sud, care a plecat de acasă și nu mai revenit. Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la găsirea acesteia, sunt rugate să apeleze...