img.jpg

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului şocant produs astăzi la Târnava de Criş, județul Hunedoara, în urma căruia o maşină a fost făcută praf după impactul cu un TIR.

Potrivit ultimelor informaţii, şoferul maşinii, care a murit pe loc, şi-ar fi ucis soţia cu puţin timp înainte de accidentul de pe DN 76.

Maşina condusă Ionel Pană, în vârstă de 40 de ani, a intrat direct într-un TIR, iar martorii susţin că șoferul autoturismului, care venea din direcţia Arad-Brad, nu a pus deloc piciorul pe frână, la fața locului neexistând urme de frânare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit glasul-hd.ro, când polițiștii au încercat să ia legătura cu familia victimei, soția bărbatului a fost găsită decedată, în locuința lor din comuna Vârfurile, județul Arad.

Nicoleta avea 30 de ani și a fost înjunghiată cu un cuțit în abdomen, iar principalul suspect în acest caz este chiar soțul ei.

Potrivit specialarad.ro, se pare că soția victimei accidentului rutier a fost găsită lovită cu un ciocan în cap și înjunghiată în inimă. 

Ionel Pană şi Nicoleta aveau un copil în vârstă de 8 ani.

sursa: observator.tv


Auto-moto
  • Marți, 21 August 2018
  • De Roxana Tănase

Accident pe un drum forestier din Dâmbovița - FOTO

Accidentul rutier a avut loc marți dimineață, în localitatea Mogoșani, județul Dâmbovița, după ce conducătorul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 27 de ani, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și...