fbpx

razii-bulevard-piete.jpegLa sfârșitul săptămânii polițiștii prahoveni au desfășușrat mai multe acțiuni pentru prevenirea infracționalității stradale și a comerțului neautorizat, dar și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutier.

Astfel, în două ore,  polițiști din cadrul Secției nr. 3 Ploiești au acționat în zona pieței Aurora Vest, având ca scop prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale și a comerțului stradal neautorizat. Au verificat 13 agenți economici și 8 producători agricoli, iar pentru neregulile constatate au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 lei.  

Polițiști ai Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special abateri ale pietonilor, cazuri de neacordare de prioritate, precum și pentru verificarea modului de efectuare a transportului de persoane pe raza județului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.645 lei, au reținut cinci permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

  • Totodată, polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au desfășurat o acțiune pentru combaterea regimului nelegal de viteză, pe DN 1 B, în localitatea Bucov, ocazie cu care au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.620 lei (trei permise reținute).

Polițiști ai Biroului Rutier Ploiești au acționat pe Bulevardele Independenței și București din municipiu, ocazie cu care au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale (25 pentru viteză excesivă), în valoare de 8.410 lei (un permis reținut).

Polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 3 Blejoi au acționat pe linie rutieră și de ordine publică (sisteme de securitate), pe raza de competență. Cu această ocazie, au verificat șapte societăți comerciale, au controlat 27 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.030 lei.

Polițiștii din Mizil au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice și a cauzelor generatoare de accidente rutiere. Astfel, au controlat 32 de autovehicule și au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.710 lei.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg