razii-bulevard-piete.jpegLa sfârșitul săptămânii polițiștii prahoveni au desfășușrat mai multe acțiuni pentru prevenirea infracționalității stradale și a comerțului neautorizat, dar și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutier.

Astfel, în două ore,  polițiști din cadrul Secției nr. 3 Ploiești au acționat în zona pieței Aurora Vest, având ca scop prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale și a comerțului stradal neautorizat. Au verificat 13 agenți economici și 8 producători agricoli, iar pentru neregulile constatate au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 lei.  

Polițiști ai Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special abateri ale pietonilor, cazuri de neacordare de prioritate, precum și pentru verificarea modului de efectuare a transportului de persoane pe raza județului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.645 lei, au reținut cinci permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

  • Totodată, polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au desfășurat o acțiune pentru combaterea regimului nelegal de viteză, pe DN 1 B, în localitatea Bucov, ocazie cu care au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.620 lei (trei permise reținute).

Polițiști ai Biroului Rutier Ploiești au acționat pe Bulevardele Independenței și București din municipiu, ocazie cu care au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale (25 pentru viteză excesivă), în valoare de 8.410 lei (un permis reținut).

Polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 3 Blejoi au acționat pe linie rutieră și de ordine publică (sisteme de securitate), pe raza de competență. Cu această ocazie, au verificat șapte societăți comerciale, au controlat 27 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.030 lei.

Polițiștii din Mizil au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice și a cauzelor generatoare de accidente rutiere. Astfel, au controlat 32 de autovehicule și au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.710 lei.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Ce vor păți șoferii care fac live la volan 

Noul Cod Rutier prevede amenzi dure pentru şoferii care fac live la volan. Modificarea importantă şi care ar putea salva multe vieţi este prevăzută de un proiect de lege publicat de Ministerul de...