aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

studente-accident-tren.jpg

Patru studente au murit, iar a cincea se zbate între viață și moarte la spital, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren.

Şoferiţa, singura supraviețuitoare, a ignorat semnalele acustice şi sonore care anunţau sosirea trenului şi s-a angajat în trecerea căii ferate.

Patru studente din Cluj au murit după ce mașina lor a fost spulberată de trenPatru studente din Cluj au murit după ce mașina lor a fost spulberată de tren

Mădălina Pârja, Maria Şteţ, Claudia Barboş şi Sara Pop, patru tinere în vârstă de 20 şi 21 de ani, toate din judeţul Maramureş, şi-au pierdut viaţa în accidentul feroviar produs joi, 17 mai, la ieşire din localitatea sălăjeană Jibou.

Tinerele se aflau într-un autoturism condus de prietena şi colega lor, Sanda Ungur, o tânără de 21 de ani, şi se întorceau acasă, după ce au participat la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice.

Toate cinci studiau, din 2015, în cadrul Centrului Universitar Baia Mare, domeniul Administrarea afacerilor, specializarea Economia Firmei.

Citeste mai mult pe adevarul.ro


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești