ambulanta-generic-publimedia-octav-ganea.jpg

Un tânăr de 21 de ani a fost înjunghiat în zona inimii de un alt șofer, joi, în Capitală. Cei doi s-au şicanat pe un bulevard din apropierea Cotroceniului.

Potrivit Știrilor Pro TV, victima a ajuns la spital în stare gravă, iar agresorul a fost audiat de procurorii de la Serviciul Omoruri. El va fi acuzat de tentativă de omor.

Conflictul a început după ce un şofer care a încercat să intre de pe linia de tramvai pe banda a doua s-a luat la ceartă cu altul de pe banda a doua.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este al doilea incident deosebit de violent petrecut în traficul din Bucureşti în mai puţin de o lună şi jumătate.

La începutul lunii aprilie, un şofer a fost înjunghiat pe o stradă de un alt conducător nervos.

Detalii pe Știrile Pro TV


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.