accident-pod-dn72.jpg

Accidentul rutier s-a produs joi după-amiază, după ce două autoturisme au intrat în coliziune pe podul de la ieșire din Ploiești spre DN72. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției și Serviciului de Ambulanță.

Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi produs ca urmare a nepăstrării distanței regulamentare dintre cele două mașini. Autoturisme au intrat în coliziune față - spate.

Potrivit IJP Prahova, o persoană este rănită și necesită îngrijiri medicale. Într-un final, nicio persoană nu a fost transportată la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier. Potrivit martorilor, traficul în zonă este îngreunat. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.