aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

accident-pod-dn72.jpg

Accidentul rutier s-a produs joi după-amiază, după ce două autoturisme au intrat în coliziune pe podul de la ieșire din Ploiești spre DN72. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției și Serviciului de Ambulanță.

Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi produs ca urmare a nepăstrării distanței regulamentare dintre cele două mașini. Autoturisme au intrat în coliziune față - spate.

Potrivit IJP Prahova, o persoană este rănită și necesită îngrijiri medicale. Într-un final, nicio persoană nu a fost transportată la spital.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier. Potrivit martorilor, traficul în zonă este îngreunat. 


Auto-moto
  • Duminică, 20 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1A, la Măgurele

Două autoturisme au intrat în coliziune duminică după-amiază, pe DN1A, la Măgurele. Trei persoane, printre care și un minor, au fost transportate la spital. La fața locului au ajuns echipaje ale...

Auto-moto
  • Luni, 14 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1D, în comuna Ciorani

Accidentul rutier s-a produs luni după-amiază, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU Prahova, ale Poliției și ale Serviciului de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești