aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

32365370_10155806611193577_7749861795178741760_o.jpg

Sesizați de observatorulph.ro, polițiștii prahoveni au reușit să îl găsească pe șoferul care a fost la un pas să producă un accident, în giratoriul suspendat, de la ieșirea din Ploiești, spre Păulești.

Surprinsă de o cameră video, montată pe mașina celui care a evitat accidentul în ultima clipă, scena a stârnit reacții vehemente din partea cititorilor noștri. Știrea inițială a fost publicată AICI.  

Imaginile au ajuns și la Serviciul Rutier al IJP Prahova, polițiștii reușind rapid să îl identifice pe cel care conducea Opelul Vectra.

Este vorba despre un bărbat de 69 de ani, din Bărcănești. Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru declarații care să lămurească împrejurările în care a ajuns să pericliteze siguranța celor aflați în trafic.

Omul era destul de speriat și a declarat că nu cunoștea topografia locului, punând manevra pe seama faptului că nu a reușit să se orienteze la timp. În această fază, tot ceea ce au putut face polițiștii, conform legii, a fost să îi dea un avertisment și să îl sfătuiască să își verifice starea de sănătate, pentru a afla dacă aceasta îi mai permite să șofeze.

Chiar dacă omenește înțelegem că șoferul nu a fost rău-intenționat și că uneori toți mai greșim, nu putem trece cu vederea peste un aspect extrem de important, date fiind consecințele deosebit de grave, pe care le poate avea. Este vorba despre verificarea periodică a stării de sănătate și a capacității de concentrare la volan, acestea fiind nu de puține ori la baza producerii multor tragedii, tocmai pentru că analizele au fost făcute superficial sau doar pe hârtie, mult mai importantă fiind încasarea taxei pentru fișa medicală.


Auto-moto
  • Marți, 22 Mai 2018
  • De Observatorul Prahovean

Probă de tupeu în traficul rutier ploieștean(video)

Nu au nici cea mai mică jenă față de ceilalți participanți la trafic. Îi vedem prin toate intersecțiile, încercând să depășească șoferii care așteaptă la semafor. Mai mult decât lipsa de respect,...

Auto-moto
  • Luni, 21 Mai 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ați parcat ca niște...

Îi vedem zilnic, indiferent de zonă, indiferent de circumstanțe. Sunt cei pentru care nu există noțiunile de bun simț și față de ceilalți. Blochează locuri destinate persoanelor cu dizabilități,...

Auto-moto
  • Duminică, 13 Mai 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Când ți-e poftă de shaorma, parchezi oriunde...

Câte variante de parcare ai, atunci când îți e foame? Multe... toate... Dacă revoluția din stomac face atât de mult zgomot încât e posibil să te afecteze auditiv și să surzești, atunci uiți de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești