b18ef14b-f3b3-48cf-a283-0c881c28a9b0.jpg

Câteva secunde de imagini au fost surprinse pe Bulevardul Independenței din Ploiești, acolo unde un motociclist a oprit pentru a face un gest demn de tot respectul.

Momentul a fost înregistrat de un șofer, aflat în trecere, la fel de impresionat de cele văzute. Motociclistul a oprit în apropiere de trecere, a coborât de pe motor și a ajutat o bătrână care traversa cu dificultate, sprijinindu-se într-un cadru metalic.

Imaginile ne-au fost imediat trimise de mai mulți motociliști, cu mențiunea că nu toți sunt la fel, unii dintre ei supărați pe imaginea pe care susțin că presa le-a făcut-o.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a nu exista dubii, nu toți motocicliștii sunt la fel, așa cum nici pietonii sau șoferii nu sunt. Pentru noi, în astfel de situații, nu există cuvântul TOȚI, din respect pentru cei care știu să... respecte. Din fericire, considerăm că cei normali, cu bun simț, sunt majoritari. Și pentru a nu pica în capcana generalizării, felicitările îi sunt adresate exclusiv acestui motociclist, nu tuturor. 

Suntem de părere că respectul se câștigă prin ceea ce facem fiecare în parte, iar astfel de gesturi vor ajunge să țină de domeniul firescului, nu al senzaționalului. Deocamdată, pentru motociclistul din imagini: RESPECT MAXIM!


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident în Câmpina. Două autoturisme implicate

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă, în jurul orei 13.00, pe Bulevardul Carol I, din Câmpina, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul...