b18ef14b-f3b3-48cf-a283-0c881c28a9b0.jpg

Câteva secunde de imagini au fost surprinse pe Bulevardul Independenței din Ploiești, acolo unde un motociclist a oprit pentru a face un gest demn de tot respectul.

Momentul a fost înregistrat de un șofer, aflat în trecere, la fel de impresionat de cele văzute. Motociclistul a oprit în apropiere de trecere, a coborât de pe motor și a ajutat o bătrână care traversa cu dificultate, sprijinindu-se într-un cadru metalic.

Imaginile ne-au fost imediat trimise de mai mulți motociliști, cu mențiunea că nu toți sunt la fel, unii dintre ei supărați pe imaginea pe care susțin că presa le-a făcut-o.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a nu exista dubii, nu toți motocicliștii sunt la fel, așa cum nici pietonii sau șoferii nu sunt. Pentru noi, în astfel de situații, nu există cuvântul TOȚI, din respect pentru cei care știu să... respecte. Din fericire, considerăm că cei normali, cu bun simț, sunt majoritari. Și pentru a nu pica în capcana generalizării, felicitările îi sunt adresate exclusiv acestui motociclist, nu tuturor. 

Suntem de părere că respectul se câștigă prin ceea ce facem fiecare în parte, iar astfel de gesturi vor ajunge să țină de domeniul firescului, nu al senzaționalului. Deocamdată, pentru motociclistul din imagini: RESPECT MAXIM!