biciclist.jpg

Un bărbat de 30 de ani este cercetat penal de polițiști, după ce a simulat că este victima unui accident rutier.

El a fost surprins de o cameră de supraveghere, în timp ce își aruncă bicicleta în fața unei mașini, apoi se trântea la pământ, pe trecerea de pietoni.

Incidentul s-a petrecut la intersecția două străzi intens circulate din Satu Mare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Profitând de șocul șoferului acesta i-a cerut bani ca să nu depună plângere la poliție.

Polițiștii îl cercetează acum pe escroc pentru a afla dacă sunt mai multe ”victime”.

foto: presasm.ro

VIDEO 

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.