download (1).jpg

Trei elevi ai Colegiului Mihail Cantacuzino din Sinaia au fost victimele unui accident rutier stupid, produs în această dimineață chiar de o colegă.

UPDATE Numărul victimelor a urcat la cinci. Reacția conducerii colegiului unde s-a produs accidentul

Șoferița, de 18 ani, colega victimelor, a declarat polițiștilor că s-a speriat de o mașină și a intrat cu viteză din DN 1 în curtea colegiului, unde a lovit un grup de elevi care mergeau pe aleea de acces.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului, trei elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, doi dintre ei fiind transportați ulterior la spitalul din Sinaia pentru continuarea investigațiilor medicale, fiind însă în afara oricărui pericol.

Șoferița este audiată de polițiști și, în funcție de gravitatea rănilor suferite de victime, va fi cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cel mai probabil, șoferița își va pierde permisul luat acum o săptămână pentru o perioadă de 90 de zile. 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 18 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Accidente pe DN 1A și DN 1 B, în Prahova

Două accidente, în mai puțin de o jumătate de oră, s-au produs, joi, pe DN 1A și DN 1 B, în Prahova. Astfel, pe DN 1B, aproape de limita cu județul Buzău, un autoturism s-a răsturnat în șanț, o...