Accident mortal Valea Lupului, foto Andrei Disca (2).jpeg

Un accident mai puțin obișnuit s-a produs, în această dimineață, în curtea  Colegiului Mihail Cantacuzino din Sinaia.

UPDATE 2 Numărul victimelor a urcat la cinci. Reacția conducerii colegiului unde s-a produs accidentul

UPDATE 1 Cum s-a produs accidentul și starea victimelor 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un autoturism condus de o elevă de 18 ani a lovit trei colegi, care mergeau pe aleea din fata unității de învățământ, la câțiva metri de intrarea în DN1.

Din primele informații, elevii nu ar fi grav răniți. Ei primesc îngrijiri medicale în ambulanță, la fata locului.

Conducătoarea auto este o elevă a aceluiași liceu, care a obținut permisul de conducere în urmă cu o săptămână.

foto cu caracter ilustrativ

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.