download.jpg

Week-endul trecut, polițiștii prahoveni au reținut 41 de permise de conducere pentru diverse abateri și au întcmit nouă dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii au mai aplicat și 198 de sancțiuni contravenționale (84 pentru viteză excesivă), în valoare de 74.455 lei.

În noaptea de 14/15 aprilie, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au executat o acțiune pe Drumul Național 1A, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice/substanțelor stupefiante. Au controlat 60 de conducători auto (42 testați cu aparatul etilotest) și au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.595 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu această ocazie au depistat 3 conducători auto care circulau pe drumuri publice, având o concentrație de alcool peste pragul răspunderii penale.

Primii doi au fost trași pe dreapta pe DN 1 vineri seara, aceștia având o concentrație alcoolică în aerul expirat de 0,64, respectiv 0,68 mg.

Cel de-al treilea a fost depistat duminică seara, deplasându-se pe DN 1B, în localitatea Bucov, având o concentrație de 0,98mg alcool pur în litrul de aer expirat (nedoritul ”record” al acestui weekend).

Fiecare dintre cei depistați a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, fiindu-le întocmite dosare penale în acest sens.

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...