download.jpg

Week-endul trecut, polițiștii prahoveni au reținut 41 de permise de conducere pentru diverse abateri și au întcmit nouă dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii au mai aplicat și 198 de sancțiuni contravenționale (84 pentru viteză excesivă), în valoare de 74.455 lei.

În noaptea de 14/15 aprilie, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au executat o acțiune pe Drumul Național 1A, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice/substanțelor stupefiante. Au controlat 60 de conducători auto (42 testați cu aparatul etilotest) și au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.595 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu această ocazie au depistat 3 conducători auto care circulau pe drumuri publice, având o concentrație de alcool peste pragul răspunderii penale.

Primii doi au fost trași pe dreapta pe DN 1 vineri seara, aceștia având o concentrație alcoolică în aerul expirat de 0,64, respectiv 0,68 mg.

Cel de-al treilea a fost depistat duminică seara, deplasându-se pe DN 1B, în localitatea Bucov, având o concentrație de 0,98mg alcool pur în litrul de aer expirat (nedoritul ”record” al acestui weekend).

Fiecare dintre cei depistați a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, fiindu-le întocmite dosare penale în acest sens.

 


Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident pe DN1 D, la Ciorani

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă seară, pe DN1D, pe raza localității Ciorani, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Accidentul rutier s-a produs pe DN1 D, la ieșire din Ciorani, spre...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier în Ploiești

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la intersecția străzilor Padina cu Vornicel. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat...

Auto-moto
  • Joi, 19 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Autoturism ieșit în decor pe DN1A, la Cheia

  Un accident rutier s-a produs joi în jurul orei 11.40 pe DN1A, la ieșirea din Cheia spre Ploiești.  Potrivit primelor informații oferite de IJP Prahova, șoferul unui autoturism a pierdut controlul...