Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

download.jpg

Week-endul trecut, polițiștii prahoveni au reținut 41 de permise de conducere pentru diverse abateri și au întcmit nouă dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii au mai aplicat și 198 de sancțiuni contravenționale (84 pentru viteză excesivă), în valoare de 74.455 lei.

În noaptea de 14/15 aprilie, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au executat o acțiune pe Drumul Național 1A, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice/substanțelor stupefiante. Au controlat 60 de conducători auto (42 testați cu aparatul etilotest) și au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.595 lei.

Cu această ocazie au depistat 3 conducători auto care circulau pe drumuri publice, având o concentrație de alcool peste pragul răspunderii penale.

Primii doi au fost trași pe dreapta pe DN 1 vineri seara, aceștia având o concentrație alcoolică în aerul expirat de 0,64, respectiv 0,68 mg.

Cel de-al treilea a fost depistat duminică seara, deplasându-se pe DN 1B, în localitatea Bucov, având o concentrație de 0,98mg alcool pur în litrul de aer expirat (nedoritul ”record” al acestui weekend).

Fiecare dintre cei depistați a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, fiindu-le întocmite dosare penale în acest sens.

 


Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești