accident-campina-motocicleta.jpg

Accidentul rutier s-a produs pe strada I.H Rădulescu din Câmpina, după ce un autoturism a acroșat o motocicletă.

Potrivit primelor cercetări se pare că șoferul unui autoturism nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, moment în care ar fi acroșat motocicleta care se deplasa în aceeași direcție. 

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. În urma accidentului, o persoană a fost rănită. Este vorba despre motociclist, care se pare că are un traumatism la gleznă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova acordă asistență medicală, urmând să se stabilească dacă victima necesită sau nu transportul la spital.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier. Traficul în zonă nu a fost întrerupt.  (foto: Arhivă)


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.