Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

accident-ca,mpina-biciclist.jpg

Vineri, 13 - zi cu ghinion, ar putea să spună scepticii. La diferență mică de timp, la Câmpina au avut loc două accidente rutiere, în care victime au fost un biciclist și un pieton.

Primul accident rutier s-a produs la intersecția Bulevardul Carol I cu strada Mărășești, după ce un autoturism a acroșat un biciclist. Potrivit primelor cercetări se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.

Un al doilea accident a avut loc la intersecția străzii Sondei cu Bulevardul Carol I, după ce un autoturism a acroșat un pieton. În acest caz, conducătorul autoturismului, în momentul în care a efectuat manevra de mers înapoi, nu s-ar fi asigurat.

În ambele cazuri, la fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova, iar la această oră se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate modul cum s-au produs evenimentele rutiere.

Cele două victime ale accidentelor rutiere au fost transportate la spital pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.


Auto-moto
  • Marți, 17 Aprilie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Volkswagen îşi modifică sigla

Grupul german Volkswagen AG intenţionează să modifice sigla brandului pentru prima dată din 2012, deoarece se pregăteşte pentru era vehiculelor electrice şi încearcă să-şi refacă imaginea, afectată...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești