accident-ca,mpina-biciclist.jpg

Vineri, 13 - zi cu ghinion, ar putea să spună scepticii. La diferență mică de timp, la Câmpina au avut loc două accidente rutiere, în care victime au fost un biciclist și un pieton.

Primul accident rutier s-a produs la intersecția Bulevardul Carol I cu strada Mărășești, după ce un autoturism a acroșat un biciclist. Potrivit primelor cercetări se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.

Un al doilea accident a avut loc la intersecția străzii Sondei cu Bulevardul Carol I, după ce un autoturism a acroșat un pieton. În acest caz, conducătorul autoturismului, în momentul în care a efectuat manevra de mers înapoi, nu s-ar fi asigurat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ambele cazuri, la fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova, iar la această oră se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate modul cum s-au produs evenimentele rutiere.

Cele două victime ale accidentelor rutiere au fost transportate la spital pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.


Eveniment
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Biciclist acroșat de un autoturism la Gherghița

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți dimineață în jurul orei 6.50 pe DJ100B, la Gherghița.  Potrivit IJP Prahova, un biciclist a fost acroșat de un autoturism. Victima...

Viața Prahovei
  • Duminică, 17 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Un autoturism a luat foc în orașul Băicoi

Pompierii militari au fost solicitați să intervină duminică după-amiază după ce un autoturism a luat foc în localitatea Băicoi. Potrivit ISU Prahova, la această oră (18.40) două echipaje de pompieri...