fbpx

accident-ca,mpina-biciclist.jpg

Vineri, 13 - zi cu ghinion, ar putea să spună scepticii. La diferență mică de timp, la Câmpina au avut loc două accidente rutiere, în care victime au fost un biciclist și un pieton.

Primul accident rutier s-a produs la intersecția Bulevardul Carol I cu strada Mărășești, după ce un autoturism a acroșat un biciclist. Potrivit primelor cercetări se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.

Un al doilea accident a avut loc la intersecția străzii Sondei cu Bulevardul Carol I, după ce un autoturism a acroșat un pieton. În acest caz, conducătorul autoturismului, în momentul în care a efectuat manevra de mers înapoi, nu s-ar fi asigurat.

În ambele cazuri, la fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova, iar la această oră se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate modul cum s-au produs evenimentele rutiere.

Cele două victime ale accidentelor rutiere au fost transportate la spital pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Sâmbătă, 16 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Razie a Poliției Rutiere în Prahova. FOTO

Polițiștii din Câmpina și din cadrul posturilor arondate au acționat în cursul nopții trecute pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. Polițiștii au acționat în intervalul orar 22 -...