accident-ca,mpina-biciclist.jpg

Vineri, 13 - zi cu ghinion, ar putea să spună scepticii. La diferență mică de timp, la Câmpina au avut loc două accidente rutiere, în care victime au fost un biciclist și un pieton.

Primul accident rutier s-a produs la intersecția Bulevardul Carol I cu strada Mărășești, după ce un autoturism a acroșat un biciclist. Potrivit primelor cercetări se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.

Un al doilea accident a avut loc la intersecția străzii Sondei cu Bulevardul Carol I, după ce un autoturism a acroșat un pieton. În acest caz, conducătorul autoturismului, în momentul în care a efectuat manevra de mers înapoi, nu s-ar fi asigurat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ambele cazuri, la fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova, iar la această oră se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate modul cum s-au produs evenimentele rutiere.

Cele două victime ale accidentelor rutiere au fost transportate la spital pentru acordarea de asistență medicală de specialitate.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.