1-autoturism-tras-pe-dreapta-de-politisti-soferul-s-a-blocat-in-fata-oamenilor-legii.jpg

Un șofer s-a trezit cu poliția la ușă, fiind acuzat de conducerea sub influența băuturilor alcoolice și fără permis, deși era nevinovat.

Un prieten care îi cunoștea datele personale s-a folosit de identitatea lui la un control de rutină al polițiștilor.

Șoferul nevinovat a reușit să-i convingă pe polițiști că este victima prietenului său.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

“În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat faptul că, la data de 29 noiembrie 2017, un tânăr de 26 de ani din Pîngăraţi, a condus o autoutilitară pe o stradă din Piatra Neamţ, având o concentraţie alcoolică peste limita legală.

Cu ocazia depistării, acesta nu avut asupra sa documentele personale şi a declarat în fals datele de identificare ale bărbatului din Piatra-Neamţ”, se precizează în comunicatul IPJ Neamț, citat de Antena 1.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.