accident_bt_30013700.jpg

O femeie de 40 de ani a murit după ce a fost lovită de o maşină. Şoferul susţine că femeia ar fi fost împinsă de concubinul ei.

Tragedia s-a petrecut în apropiere de casa victimei, în comuna Hlipiceni din județul Botoșani.

Femeia locuia împreună cu fiul său, în vârstă de 12 ani, şi cu iubitul ei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Băiatul a fost martor la accident, dar nu a putut povesti nimic, deoarece a suferit un şoc.

La fața locului a fost chemat şi un echipaj de la ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie.

Şoferul susţine că cel care a aruncat-o pe femeie în faţa maşinii a fost chiar iubitul ei.

"Eu nu am văzut nicio persoană în faţa mea. Am simţit o zdruncinătură şi am zis că e un câine. A venit lângă mine o persoană şi spune "ai omorât-o!" Concubinul ei ar fi împins-o. Şi un copil din familia lor ar fi spus că "tata a împins-o pe mama", a spus şoferul maşinii.

Citeste mai mult pe RTV.NET: 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.