accident-sens-giratoriu-blejoi-noapte

Accidentul rutier s-a produs miercuri noapte, pe centura Ploieștiului, pe raza localității Blejoi, după ce un șofer s-a urcat cu mașina la propriu pe sensul giratoriu.

Accidentul rutier,potrivit IJP Prahova, a avut loc pe raza localității Blejoi - Centura Ploieștiului, după ce un autoturism a rămas suspendat pe sensul giratoriu situat la intersecție cu prelungirea străzii Văleni.

La fața locului au ajuns rapid echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,4 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. Șoferul urmează să fie condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia.

Poliția va continua cercetările pentru a stabili modul cum s-a produs accidentul rutier. (foto: Arhivă)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...