actiune-rutiera-dn1a

Polițiștii de la Rutieră desfășoară miercuri după-amiază (17.20) o acțiune pe DN1A, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere.

Astfel, polițiștii de la Rutieră desfășoară la această oră o acțiune amplă pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație sau care pun în circulație autoturisme care au defecțiuni tehnice. 

Potrivit IJP Prahova, acțiunea este în derulare pe DN1A, pe tronsonul cuprins între localitatea Gura Vitioarei până la ieșire din orașul Vălenii de Munte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Printre cele mai frecvente cauze generatoare de accidente se numără neacordarea de prioritate pietonilor, viteza, dar și consumul de alcool, (Foto: IJP Prahova).

actiune-politie-dn1a.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.