autocar-auto

Accidentul rutier s-a produs pe raza localității Pleașa, pe DC58, după ce un autobuz și un autoturism s-au tamponat. 

UPDATE: Potrivit SAJ Prahova, toate persoanele implicate în accidentul rutier au refuzat examinarea și transportul la spital.

La momentul producerii accidentului în autobuz se aflau 30 de persoane, iar în autoturism erau patru persoane, potrivit SAJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, Serviciului de Ambulanță și ISU. Se pare că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul unei pătrunderi pe contrasens.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.