978x0.jpg

Potrivit datelor statistice ale Poliţiei Române, anul trecut s-au produs 8.642 de accidente rutiere în urma cărora au murit 1.951 de oameni. 72 de decese au fost înregistrate în Prahova.

Pe primul loc în topul judeţelor în care tragediile rutiere s-au ţinut lanţ în anul 2017 se află Suceava, cu 104 morți, urmată de Timiş (80 de morţi), Dolj (79 de morţi), Constanţa (74 de morţi), Municipiul Bucureşti (74 de morţi) și Prahova (72 de morţi).

Pe ultimul loc în ”clasamentul morţii” se află judeţul Bihor, cu 32 de persoane decedate în accidente rutiere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: observator.tv

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.