inundatii-sita-buzaului-300x174.jpg

Apele râului Buzău s-au revărsat peste DN 10, care leagă județul cu același nume de Brașov, blocând circulația rutieră.

O filmare cu drona ne arată efectele acestor inundații în zona localității Sita Buzăului.

Citește și Pod luat de apa râului Prahova la Stăncești. Imagini surprinse cu drona

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Probleme au fost pe același DN 10 și în Covasna. Potrivit unui comunicat al CNAIR, începând cu ora 13:30 s-a deschiscirculația rutieră pe DN 10, km 105+500 – km 107+000, între localitățile Zăbrătău și Crasna.

VIDEO Inundații provocate de râul Buzău


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.