dacia-1310-44808713.jpg

Un cititor ne-a atras atenția asupra unui anunț de vânzare auto mai puțin obișnuit, cel puțin din punct de vedere al descrierii obiectului tranzacției: o Dacia 1310 din 1991 nouă :).

Anunțul sună astfel:

”Vand masina unicat in lume, foarte multi bani investiti, tuning unicat! Am pus poze inainte si dupa facelift! Modificari la motor, carburator dublu, elemente esterioare fibra de sticla si carbon.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dotari sunt multe, nu le mai enumar pe toate. Doar eleron NFS, toba sport, bodychit fibra, aripioare stergatoare, imitatie piele zebra pe scaune, prize aer aripi, flacari in parti.

Fundele din poza nu se dau, mergeam la nunta. Vreau sa o dau unui pasionat cunoscator care va avea grija de ea. Are si geamuri electrice, dar nu mai merg, de cand a inghetat iarna. Jante pe 13 cu capace tuning, stop cu LED.

Mai sunt multe modificari, dar nu am loc sa le scriu. Faceti oferte serioase! Accept si schimb cu BMW E90 cu volan pe stanga doar!”

Iar imaginile mașinii sunt pe măsura descrierii:

dacia-1310-44808708.jpg

 dacia-1310-44808707.jpg

dacia-1310-44808711.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.