accident-capitala.jpg

Un accident deosebit de grav s-a produs duminică seară, într-o intersecție din Bucureşti. Trei mașini s-au ciocnit violent.

Accidentul s-a produs în nord-vestul Bucureștiului, în zona Institutului Cantacuzino, stația Băneasa.

Cele trei mașini s-au izbit în intersecţia dintre Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti cu Bulevardul Oaspeţilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La faţa locului au intervenit 6 ambulanţe SMURD, 2 echipaje de descarcerare şi un echipaj din cadrul Detaşamentului Special de Salvatori.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Potrivit ISU Bucureşti, cinci persoane sunt accidentate, patru au fost încarcerate.

Dintre acestea, trei nu erau conştiente. 

sursa: observator.tv

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.