accident-bistrita.jpg

Un tânăr de 24 de ani a murit, iar alți doi au fost grav răniți după ce BMW-ul în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost violent, acul vitezometrului oprindu-se la 140 km/oră. 

Accidentul s-a produs duminică noapte pe DJ 151, între localităţile Șintereag și Șieu Odorhei din Bistrița Năsăud.

Potrivit observator.tv, şoferul a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea, a rulat cu viteză pe un câmp, apoi s-a izbit de un copac. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tinerii, cu vârste până în 30 de ani, mergeau de la un bar spre un alt local din apropierea oraşului Beclean unde aveau de gând să-şi continuie cheful.Victimele au fost găsite de un șofer care a văzut mașina distrusă.

"Echipajele medicale şi de descarcerare ajunse la faţa locului au găsit trei persoane rănite. Şoferul era inconştient, în stop cardio-respirator, echipajul medical începând manevrele de resuscitare. În cele din urmă, medicii au fost nevoiţi să constate decesul.

În urma impactului, autoturismul a fost transformat într-un morman de fiare. La faţa locului au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, unul de terapie intensivă mobilă şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a declarat unul dintre pompierii ajunşi la faţa locului pentur sursa citată.