fbpx

accident-bistrita.jpg

Un tânăr de 24 de ani a murit, iar alți doi au fost grav răniți după ce BMW-ul în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost violent, acul vitezometrului oprindu-se la 140 km/oră. 

Accidentul s-a produs duminică noapte pe DJ 151, între localităţile Șintereag și Șieu Odorhei din Bistrița Năsăud.

Potrivit observator.tv, şoferul a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea, a rulat cu viteză pe un câmp, apoi s-a izbit de un copac. 

Tinerii, cu vârste până în 30 de ani, mergeau de la un bar spre un alt local din apropierea oraşului Beclean unde aveau de gând să-şi continuie cheful.Victimele au fost găsite de un șofer care a văzut mașina distrusă.

"Echipajele medicale şi de descarcerare ajunse la faţa locului au găsit trei persoane rănite. Şoferul era inconştient, în stop cardio-respirator, echipajul medical începând manevrele de resuscitare. În cele din urmă, medicii au fost nevoiţi să constate decesul.

În urma impactului, autoturismul a fost transformat într-un morman de fiare. La faţa locului au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, unul de terapie intensivă mobilă şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a declarat unul dintre pompierii ajunşi la faţa locului pentur sursa citată.

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg