accident-bistrita.jpg

Un tânăr de 24 de ani a murit, iar alți doi au fost grav răniți după ce BMW-ul în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost violent, acul vitezometrului oprindu-se la 140 km/oră. 

Accidentul s-a produs duminică noapte pe DJ 151, între localităţile Șintereag și Șieu Odorhei din Bistrița Năsăud.

Potrivit observator.tv, şoferul a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea, a rulat cu viteză pe un câmp, apoi s-a izbit de un copac. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tinerii, cu vârste până în 30 de ani, mergeau de la un bar spre un alt local din apropierea oraşului Beclean unde aveau de gând să-şi continuie cheful.Victimele au fost găsite de un șofer care a văzut mașina distrusă.

"Echipajele medicale şi de descarcerare ajunse la faţa locului au găsit trei persoane rănite. Şoferul era inconştient, în stop cardio-respirator, echipajul medical începând manevrele de resuscitare. În cele din urmă, medicii au fost nevoiţi să constate decesul.

În urma impactului, autoturismul a fost transformat într-un morman de fiare. La faţa locului au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, unul de terapie intensivă mobilă şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a declarat unul dintre pompierii ajunşi la faţa locului pentur sursa citată.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Bărbat de 85 de ani, lovit de mașină în Ploiești

Traficul rutier pe Strada Mărășești din Ploiești s-a desfășurat cu dificultate pentru scurt timp în această dimineață, după o traversare neregulamentară soldată cu rănirea unei persoane. Potrivit...