radar-pistol-prahova-accitune.jpg

Polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene, împreună cu colegi din cadrul Poliției Municipiului Ploiești și un reprezentant al RAR Prahova, au acționat ieri pe DN 72 pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special în scopul depistării cazurilor de conducere cu viteză neregulamentară, precum și a autovehiculelor care circulă cu probleme tehnice.

Au fost controlate 82 de autovehicule (7 verificări alcooltest), au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale (15 pentru viteză, 19 pentru defecțiuni tehnice), în valoare totală de 11.600 lei, și au fost reținute 8 certificate de înmatriculare.

Tot ieri, la nivelul întregului județ, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au aplicat 86 de sancțiuni contravenționale (dintre care 30 numai pentru viteză excesivă), a căror valoare a fost 23.645 lei, și au reținut șase permise de conducere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii care acționau cu radarul mobil în localitatea Potigrafu, au depistat un conducător auto care conducea un autovehicul cu viteza de 126 km/h (limita maximă admisă pe acel sector de drum fiind de 70 km/h). Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

De asemenea, polițiștii care acționau pe DN 1A, în Vălenii de Munte, au depistat un conducător auto pentru care aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,41 mg alcool pur în litrul de aer expirat. Acesta a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Razie pe Bulevardul Republicii din Ploiești

Atenție, șoferi! Polițiștii rutieri ploieșteni se află, la această oră (11.30), pe Bulevardul Republicii din Ploiești. Oamenii legii sancționează pe toți cei care parchează neregulamentar. Razia...