accident-azuga-grav.jpg

Un accident rutier grav s-a produs vineri în jurul orei 15.35 pe DN1, la ieșirea din localitatea Azuga spre Predeal. Potrivit IJP Prahova, traficul rutier este îngreunat, polițiștii rutieri dirijând circulația în zona evenimentului.

UPDATE ora 15,55: Potrivit ISU Prahova, în cele două autoturisme implicate în accident se aflau patru adulți și doi copii. Unul dintre cei doi minori, un băiat în vârstă de 10 ani, a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism cranio facial. Celălalt copil a scăpat nevătămat. În urma accidentului, pe lângă copilul de 10 ani va mai fi transportat la spital și un bărbat în vârstă de 70 de ani care a suferit o lipotimie. 

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În accident au fost implicate două autoturisme iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite transmite ISU Prahova. La fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri pentru asigurarea zonei și o ambulanță SMURD. 

Vineri pe Valea Prahovei sunt înregistrate valori ridicate de trafic. Vom reveni cu detalii.


Auto-moto
  • Joi, 14 Iunie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la Băicoi

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs joi în jurul orei 11.40, pe DN1, în zona orașului Băicoi.  UPDATE: Potrivit IJP Prahova, accidentul s-a produs în zona...