accident-azuga-grav.jpg

Un accident rutier grav s-a produs vineri în jurul orei 15.35 pe DN1, la ieșirea din localitatea Azuga spre Predeal. Potrivit IJP Prahova, traficul rutier este îngreunat, polițiștii rutieri dirijând circulația în zona evenimentului.

UPDATE ora 15,55: Potrivit ISU Prahova, în cele două autoturisme implicate în accident se aflau patru adulți și doi copii. Unul dintre cei doi minori, un băiat în vârstă de 10 ani, a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism cranio facial. Celălalt copil a scăpat nevătămat. În urma accidentului, pe lângă copilul de 10 ani va mai fi transportat la spital și un bărbat în vârstă de 70 de ani care a suferit o lipotimie. 

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În accident au fost implicate două autoturisme iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite transmite ISU Prahova. La fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri pentru asigurarea zonei și o ambulanță SMURD. 

Vineri pe Valea Prahovei sunt înregistrate valori ridicate de trafic. Vom reveni cu detalii.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident cu victime pe DN1 la Florești

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane s-a petrecut în această seară pe DN1. Potrivit primelor informații oferite de IJP Prahova, accidentul a avut loc la intersecția cu drumul...

Auto-moto
  • Duminică, 16 Septembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, la Românești

Accidentul rutier a avut loc duminică, după ce două autovehicule au intrat în coliziune, pe DN1, pe raza localității Românești. Accidentul rutier a avut loc pe sensul București - Ploiești, după ce...

Auto-moto
  • Joi, 13 Septembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident grav pe DN2, în Vrancea. Trafic oprit

Accidentul rutier a avut loc joi după-amiază, pe DN 2, între Focşani şi Garoafa, judeţul Vrancea, după ce patru autoturisme au intrat în coliziune autovehicule, potrivit Centrului Infotrafic....