accident-azuga-grav.jpg

Un accident rutier grav s-a produs vineri în jurul orei 15.35 pe DN1, la ieșirea din localitatea Azuga spre Predeal. Potrivit IJP Prahova, traficul rutier este îngreunat, polițiștii rutieri dirijând circulația în zona evenimentului.

UPDATE ora 15,55: Potrivit ISU Prahova, în cele două autoturisme implicate în accident se aflau patru adulți și doi copii. Unul dintre cei doi minori, un băiat în vârstă de 10 ani, a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism cranio facial. Celălalt copil a scăpat nevătămat. În urma accidentului, pe lângă copilul de 10 ani va mai fi transportat la spital și un bărbat în vârstă de 70 de ani care a suferit o lipotimie. 

Știre inițială

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În accident au fost implicate două autoturisme iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite transmite ISU Prahova. La fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri pentru asigurarea zonei și o ambulanță SMURD. 

Vineri pe Valea Prahovei sunt înregistrate valori ridicate de trafic. Vom reveni cu detalii.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cum se circulă pe drumurile din Prahova

IPJ Prahova transmite în timp real starea drumurilor naționale din județ. Astfel, sâmbătă. 15 decembrie, la ora 11:00, siuația era urmăoarea: DN 1 de la km 39+300 loc. Potigrafu până la km 54 loc....