tir-benzinarie-lukoil-dn1.JPG

Un TIR și o dubă au fost implicate într-un accident rutier pe DN1 la intersecția din zona benzinăriei LukOil vineri în jurul orei 11,15. 

Potrivit ISU Prahova, accidentul s-a produs pe sensul de mers către București, iar în urma coliziunii o persoană a fost rănită. Precizăm că în intersecția respectivă se produc frecvent accidente rutiere. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri și o ambulanță. Vom reveni cu detalii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

foto caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.